•   Bel ons: (0570) 671358
  •  

Vacature Stage in de accountancy

Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage of een werkperiode tijdens je opleiding? Wil je dit doen bij een regionaal kantoor welke zich voornamelijk bezighoudt binnen de samenstel- en adviespraktijk? Bij Visie accountants zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Tijdens je stage ga je ervaren hoe het is om in de accountancy te werken. Je krijgt alle facetten van het accountancy vak mee en maakt kennis met verschillende MKB ondernemers in Deventer en omstreken. Klinkt dat goed? Dan is Visie accountants de perfecte stageplek voor jou. Volg jij op dit moment een mbo- of hbo-opleiding in de financiële richting en ben jij op zoek naar een stage? Solliciteer dan bij Visie!

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen de samenstelpraktijk van ons kantoor in Deventer. Dit doe je samen met alle collega’s en je krijgt daarin volop ondersteuning. Als stagiaire assisteer je bij het samenstellen van jaarrekeningen, leer je administraties te voeren en alle facetten die daar bij komen kijken.

Dit ben jij

Je bent enthousiast en leergierig om binnen de accountancy aan de slag te gaan. Daarnaast vindt je het leuk om samen te werken met collega’s en ben je nieuwsgierig naar de verschillende klanten.

Wat wij jou bieden als stagiair

  • Een goede stagevergoeding
  • Een laptop
  • Goede begeleiding om van jouw stage een succes te maken
  • Wekelijks worden er broodjes gehaald voor een gezamenlijke lunch
  • Regelmatig doen we met z’n allen wat leuks!
  • Een gezellige en informele werksfeer waarbij je bij iedereen binnen kunt lopen voor vragen of een praatje

Wij geven je de ruimte jezelf te ontwikkelen. Samen kijken we wat je wilt leren en wat jij nodig hebt voor jouw opleiding. Ben je na je stage helemaal enthousiast over de accountancy en zijn wij dat over jou dan kijken we graag naar de mogelijkheden bij Visie na je stage. Dit kan als parttime werkstudent of duaal. Ben je nu super enthousiast? Neem voor meer informatie of solliciteren contact op via info@visie-accountants.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0570 – 671358 en vragen naar Henriët de Haan – Mölder AA of Bas Middeldorp AA RB.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.